După faptă, aşa „răsplată“!

Vă spuneam deunăzi despre amica aia a mea de pe Facebook, cea care „se lăuda“ că s-a răzbunat pe fostul, spărgându-i adresele de mail şi de Facebook. Ce credeţi că i s-a întâmplat? A ajuns la procurori. Individul a depus plângere la DIICOT pentru ce i-a făcut! Şi ăia au chemat-o la audieri, după ce, chipurile, ar fi descoperit-o după IP. Aşa mi-a povestit ea, nu bag mâna în foc şi că aşa ar fi fost. Probabil că da, din moment ce de vreo câteva zile nu mai intră pe net sau intră cu teamă. Cică deocamdată laptopul ei e la procurori….

Şi, în loc să conştientizeze gravitatea situaţiei, concluzia ei este una singură: tipul nu a iubit-o, de aceea a reclamat-o….

Totuşi, am întrebat-o: „Bine, dar ţie cine ţi-a intrat în mail şi în contul de Facebook?“. Răspuns: „Când?“. Aaaa, deci era aşa cum mi-am imaginat: o minciună! Zic: „Atunci când ai zis că m-a şters pe mine şi pe alţi 25 de înşi, când ne-a blocat!“. „Aaaa, de asta am uitat….“. Mda, şi marmota învelea îngheţata-n staniol…. Cum naiba să uiţi că cineva ţi-a spart adresele? Ţi se întâmplă zilnic, te-ai obişnuit cu asta?

Am zâmbit în sinea mea: pe cine crede că  prosteşte? Săraca….

4 gânduri despre “După faptă, aşa „răsplată“!

  1. Chiar eram curioasa ce o sa se intample. Am citit (desi n-am comentat) toata aventura cu tipa asta, si trebuie sa spun ca imi place cum incerci sa fii obiectiva cand analizezi faptele, desi e clar ca esti influentata, ca doar esti implicata emotional.
    Oh well, sa vedem ce-o sa iasa si cu procesul. Oricum, ea este extrem de hotarata sa-si alimenteze fantezia asta care n-are nici o legatura cu realitatea. Hm … e o problema, si la ea deja dureaza de ceva vreme, iar obsesiile astea nu sunt tocmai sanatoase…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s