Acasă

Ne-am reîntors acasă. Am considerat că e mai bine să ne petrecem weekend-ul în cuibuşorul nostru. În cele 5 zile, cât am lipsit, vecinii de peste drum au terminat de ridicat spălătoria auto, pentru care nu ne-au cerut acordul (am înţeles că aşa ar fi fost normal….), dar cel puţin am scăpat de zgomot cât am fost plecaţi.

Mâine, relaxare, iar de luni om mai vedea… Mai am exact o săptămână de vacanţă. Ce repede trece timpul…..

2 gânduri despre “Acasă

  1. Ce-ati fi facut daca va cereau acordul si….de ce se cere daca voi sunteti peste drum? Din cauza zgomotului care s-ar putea face?
    Sunt multe spalatorii in orase, ma indoiesc ca toate au acord de la vecini, ma gandeac acum la cele din Cluj….

  2. Am citit pe net că acordul vecinilor nu ar fi obligatoriu, dar cică ar fi necesar, totuşi. Oricum, nu schimbăm noi mersul lucrurilor şi nici reclamagii nu suntem. Şi chiar îl cunosc pe tipul cu spălătoria, e ok. Da, de zgomot e vorba. Între noi şi spălătorie sunt 10 metri. Ceilalţi vecini sunt gard în gard cu ea. Nu ştiu ce părere vor avea ei, că n-am de gând să fac valuri şi nici să le dau idei 😀 Problema e că, de la proprietar, am înţeles că va ridica un garaj, după ce umbla vorba prin oraş că va face o terasă de vară. Pe urmă, am observat că ceea ce se construia era prea mare pentru un garaj, şi atunci am întrebat un amic de-al respectivului ce se face acolo (era mai uşor să întreb la Urbanism, dar intra lumea la bănuieli, de ce mă interesează, aşa că am mers pe ocolite…). Aşa am aflat că e spălătorie auto. Acum, asta e. Nu pot să-i pun bombă la temelie, vedem cum o fi. Şi-apoi, din câte ştiu, iarna, la -30 de grade, oamenii nu-şi spală maşinile 😆

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s