„…ca la 20 de ani, fără griji şi fără bani!“

Cam aşa mă simt, în perioada asta. Chiar dacă am de două ori 20 de ani 🙂 Doar v-am mai spus că din leafa de corespondent local, la o gazetă de provincie nu mă pot îmbogăţi niciodată. Iar despre bani pentru o vacanţă de vis, nici nu se poate vorbi!

Cu toate astea, peste două zile, adică vineri, intru în concediu şi nu am de gând să rămân acasă. Salariul (pe iunie!!!) încă nu l-am luat (aşa e la noi, nu vă speriaţi, eu m-am obişnuit cu situaţia!), dar am ceva pus deoparte (mama şi tata să trăiască încă 100 de ani, măcar pentru asta 😀 ), aşa că, vineri dimineaţă, pe răcoare, voi pleca de acasă pentru o săptămână. Nu, nu merg la mare, n-aş suporta aglomeraţia şi căldura, după stresul din ultimele săptămâni, însă locul unde voi ajunge îmi va permite să stau pe o păturică, la umbră, pe iarbă, cu orele. Nu vreau calculator, nici internet, dar voi mai intra pe Facebook,  de pe telefonul mobil (avantajele noii tehnologii, deh….), să-mi salut amicii . Cuvântul de ordine al primei părţi a concediului va fi, aşadar, odihna. De aceea, de abia aştept să scap de serviciu, mai ales că ultima vacanţă, cea de Crăciun, a fost marcată de boala care m-a ţintuit în pat o săptămână şi care a necesitat şi primul concediu medical din cariera mea.

În partea a doua a vacanţei, mai mult ca sigur că o voi petrece acasă, dar şi atunci am de gând să mă ţin departe de internet. Pot să ies în natură, prin împrejurimi, deci nu mă plâng. Dar important e ca, în primele zile, să plec. Deja, de luni încoace, de abia trag de mine ca să dau randament, nu-mi vine nici să mă ridic din pat, dimineaţa, iar după-amiaza, înainte să mă apuc de redactat textele pentru a doua zi, dorm o oră (azi am dormit două 😀 ), pentru că, efectiv, nu mă pot concentra dacă nu mă odihnesc!

Aşa că, mai mult ca sigur, pe aici voi mai intra rar spre deloc. Sper să aveţi şi voi o vară frumoasă (atât cât a mai rămas din ea….) şi să vă distraţi!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s