Polimedia

N-am ştiut până aseară ce este polimedia.us. De câteva zile, regăsesc la Referinţe (pagina cu statisticile referitoare la blog) acelaşi polimedia.us. Am dat un search pe Google (ce ne-am face fără el?) şi, uite-aşa, am dat peste fain@polimedia.us. Mai trebuie să vă spun că, din curiozitate, am dat un search şi acolo, pentru Niciodată Singură, şi că am descoperit, cu surprindere, câteva postări de-ale mele, votate chiar?

Habar nu am avut că tot ceea ce scriu eu aici ar putea interesa atât de mult pe cineva sau că i-ar plăcea atât de mult, ca să posteze acolo articolele mele. Recunosc, încă nu am o părere bună despre maniera în care povestesc ce mi se întâmplă, singura certitudine este că sunt sinceră şi, cred eu, asta poate fi de apreciat la un moment dat. În rest…

Bineînţeles, tot aseară mi-am făcut şi cont pe fain@polimedia.us. Pentru că, aşa am înţeles, nu pot vota postările care îmi plac. Vreau să vă mai spun că în toată colecţia de postări, din toate domeniile, de acolo, am descoperit bloguri faine de tot. Sper să am şi timp să le citesc. Suntem o ţară de oameni talentaţi, asta e clar….

3 gânduri despre “Polimedia

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s