Prima zi

Azi a fost prima zi în care am simţit că a început, oficial (că „ne“ a început demult 😀 ), campania electorală. Dimineaţă, pe la 9.20 mi-a sunat mobilul; eram sigură că e ceva în legătură cu serviciul, dar speram să mă înşel. Nu m-am înşelat. Deşi prima dată n-am răspuns din comoditate, la al doilea apel am făcut-o. La 9.45 acţiune electorală, la mine în oraş. Mda…

Ridicat din pat, pieptănat, spălat, îmbrăcat, cremuit, pus aparatul în geantă şi… la muncă! Şi eu m-am mirat de rapiditatea cu care m-am mişcat şi că la fix 9.45 eram unde trebuie (avantajul oraşului mic, unde toate străzile duc în acelaşi punct 😀 ).

A fost o acţiune de distribuire de materiale promoţionale electorale, la care au mers şi candidaţii. Am mai avut un tovarăş de muncă, aşa că treaba a mers brici, iar vremea a trecut uşor. În final, ne-am dus cu toţii la un juice de portocale rece, numai bun pe vremea asta toridă.

Pentru prima zi a fost super OK, dar nu mă bazez pe asta. Am în faţă încă patru săptămâni de campanie care nu se va rezuma doar la distribuit fluturaşi, calendare şi steguleţe. De astea sunt sigură. Ce mi-a plăcut, însă, a fost atmosfera. Nu ştiu cum vedeţi voi, din afară, campania electorală, dar din interior e foarte interesantă. Toţi au acelaşi scop, toţi vorbesc despre acelaşi lucru, toţi vin cu idei… toţi fac ceva. N-ai cum să rămâi pe dinafară, eşti cu noi sau nu mai eşti. Şi eu nu am văzut decât vârful iceberg-ului. Ştiu că strategia e stabilită de alţii. Sigur că aş vrea să aflu multe şi din culise, dar deocamdată vreau linişte. Ştiu că a vorbi despre linişte în campania electorală se potriveşte ca nuca-n perete, dar totul depinde şi de cum încerc să depăşesc mai uşor perioada asta.

Oricum, în prima zi mi-a plăcut.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s