Binefacerile somnului (de frumuseţe!)

Recunosc, rar se întâmplă să dorm după-amiaza. În timpul săptămânii nu-mi permite  serviciul, în weekend nu-mi permit treburile casnice deoarece, atunci când nu sunt ziaristă, sunt „Bubulina gospodina“ (nu am de ales, asta e viaţa!).

Astăzi, însă, am reuşit „performanţa“ de dormi două ore!!! Conştiincioasă, pe la prânz mi-am trimis textele la redacţie şi, pentru că altceva nu am mai avut de făcut, am păpat un pic de caş proapăt cu un fir de ceapă verde, apoi m-am aşezat în pat. Da, ştiu, ştiu, e nedrept faţă de colegii mei care şi duminica merg în redacţie, dar programul meu de duminică e altfel. Dacă nu sunt evenimente deosebite sau neprevăzute şi nu-s nevoită să plec pe undeva, stau în casă. De obicei, nu dorm, tot pentru că trebuie să fiu pe fază în caz că se întâmplă ceva (v-am mai spus că eu nu mă distrez aproape deloc în weekend). Dar astăzi am zis „Fie ce-o fi!“ şi m-am culcat.

Mai trebuie să vă spun cât de bine mă simt? Că mă simt odihnită şi relaxată? Că mi-am reîncărcat (pozitiv) bateriile şi că pot să-mi încep săptămâna plină de energie? Da, bine spus „somn de frumuseţe“! Cine şi-l permite, ae mai mult şanse de a arăta bine şi cu un tonus de invidiat.

Din păcate, aşa cum remarcam încă de la prânz, acesta este ultimul weekend liniştit din această lună. Vineri începe campania electorală pentru alegerile locale deci, cu siguranţă, următoarele mele sfârşituri de săptămână vor fi agitate. E una dintre perioadele pe care le urăsc profund, însă bine că nu ţine prea mult şi, mai ales, că toată nebunia se va sfârşi după un singur tur de scrutin.

Dar, deocamdată, mă voi bucura de cât a mai rămas din această duminică şi, ce-o fi din 11 mai, oi  vedea. Zi faină, dragii mei!

2 gânduri despre “Binefacerile somnului (de frumuseţe!)

  1. Eu nu pot dormi la pranz, pentru ca nu ma pot opri la 2 ore. 🙂 Ma trezesc de obicei noaptea, mai obosita decat m-am culcat.

    • Nici eu nu mă pot opri la 2 ore (mai ales că prind atât de rar un somn bun după-amiaza), dar mă simt foarte odihnită după ce mă trezesc, aşa că, atunci când am norocul să dorm… dorm! 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s