Hristos a Înviat!

Hristos a înviat!

Dragii mei, sper că aţi avut parte de un Paşte aşa cum vi l-aţi dorit, chiar dacă, pe aici, prin Românica noastră dragă, de sărbători a plouat cu găleata!

V-am mai spus că sunt meteo-dependentă şi că nu m-ar scoate nimeni din casă pe vreme urâtă decât dacă e foarte important. Anul ăsta, însă, mi-am dorit să plec de acasă de Paşte, indiferent de vreme. Ştiam că va ploua şi luasem în calcul chiar şi lipsa posibilităţii de a mă plimba prin locurile care îmi plac. Mai important era, însă, faptul de a fi acolo unde simţeam că e firesc să mă aflu şi mă bucur că am ajuns acolo, chiar dacă era cât pe-aci să nu se întâmple asta.

Am înţeles, o dată-n plus, că e foarte important să îţi respecţi promisiunea şi să faci exact ceea ce ţi-ai propus. Am simţit bucuria celorlalţi şi asta a fost, pentru mine, cea mai mare recompensă pe care o puteam primi. Am dăruit, necondiţionat, şi am primit înmiit.

Am avut un Paşte liniştit, aşa cum mi-am dorit, după o perioadă în care aproape că uitasem ce înseamnă să nu fii stresat, să nu ai obligaţii, să nu-ţi sune telefonul când ţi-e lumea mai dragă şi aşa mai departe. Am ajuns la concluzia că nu ouăle roşii, nici cozonacul, nici bunătăţile pe care le pune cineva pe masă nu compensează prezenţa cuiva drag. Am înţeles că mai importantă e familia, cei care te iubesc fără a aştepta ceva în schimb, ci numai să te vadă, să te aibă aproape.

Şi, peste toate, eu chiar am simţit că „Hristos a Înviat”. Şi, vorba cuiva: la alţii, pe când?! 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s