Bârfă

Prietena mea mă suna înnebunită şi eu făceam baie. De unde să ştiu eu că la ora la care mă lăfăiam în cadă, ea plângea şi se dădea de ceasul morţii din cauză că un prost (că un deştept nu se gândeşte la chestii din astea) i-a scos vorbe, cum că ar avea o relaţie cu un fost coleg de liceu, e adevărat, cam fustangiu (dar care s-a dat numai la fătuci cu 20 de ani mai tinere), însurat şi cu un băiat de 15 ani!

Când am răspuns, în sfârşit, amica mea deja avea nasu-nfundat de atâta plâns, încât mi-a stat inima de spaimă. Deja îmi treceau prin minte toate grozăviile, dar când am aflat care era pricina, mă şi vedeam luând-o la palme şi zicându-i: păi, bine, fată, ăsta e motiv să te zbuciumi? La drept vorbind, şi eu aş plânge dacă m-ar cupla cineva cu acel coleg (care nu dă pe-afară nici ca fizic, nici ca inteligenţă), dar aş fi întors situaţia în favoarea mea: sâc! mai am eu priză la bărbaţi? Şi, mai ales, la cei cu neveste? Că uitai să vă zic: prietena mea nu e măritată, n-a fost şi nu ştiu dacă mai vrea s-o facă!

Şi, cum spuneam, amica mea povestea şi se îneca plâgând: vaaai, cum se poate aşa ceva, de ce tocmai mie îmi ies vorbe? În cele 5 minute cât am vorbit, n-am reuşit s-o calmez şi era cât pe-aci să mă enervez şi eu. Deja nu mai ştiam cine suferă mai mult de prostie: cei care au bârfit-o (nefondat) sau ea, care dădea le dădea mai multă importanţă decât meritau?

Mare lucru: o bârfă! Câte nu se spun, aiurea, pe lumea asta! Merită să murim din cauza asta? Eu cred că nu.

De aia dorm liniştită în fiecare noapte 😛

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s