Mai există Mamaia???

Întrebarea nu e pusă degeaba. Ştiu că festivalul s-a ţinut şi în 2011, dar e primul an în care nu l-am urmărit la televizor, pentru că era transmis online de Neptun TV (poate l-or fi dat şi în altă parte, dar la un search pe Google, asta am găsit) şi nu aveam chef să stau în faţa monitorului.

Cu ani în urmă, obişnuiam să mă aşez, confortabil, în faţa televizorului, cu un carneţel în braţe, gata să-mi notez piesele, cântăreţii, compozitorii, să fac ierarhii proprii, să le compar cu opţiunile juriului. Era o nebunie! Înainte de 1989, ascultam Festivalul de la Mamaia la radio, de abia prindeam postul, parcă se difuza pe canalul 2 şi la mine nu se auzea atât de bine!

Ce vremuri!

Nu-mi vine să cred că festivalul care a dat muzicii uşoare româneşti atâţia artişti valoroşi a ajuns în situaţia de acum! De la an la an de abia se găsesc bani pentru organizare, iar televiziunile nu se mai bat pentru a-l mai transmite live (nici măcar înregistrat). Dacă în 2010, am reuşit să văd câteva imagini (nici nu mai ştiu pe care canal) şi să mă amuz pe marginea perlelor scoase de solistele aspirante la glorie, în 2011 nu am ascultat nicio melodie cap-coadă. Ce am auzit, nu mi-a plăcut, aşa că am renunţat. Plus că, aşa cum spuneam, nu-mi convenea că tre să urmăresc transmisia online.

Îmi poate spune cineva, fără să caute pe Google, cine a câştigat anul ăsta? Sau anul trecut?

De fapt, nici nu ştiu dacă mă interesează.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s