În aşteptarea… iepuraşului :)

Noul videoclip al cântăreţei Andreea Bălan, „Like A Bunny”, va fi lansat, în această după-amiază, pe pagina de Facebook a artistei. De mai bine de o oră şi jumătate, de când reprezentantul PR-ului interpretei a anunţat începerea încărcării clipului pe canalul You Tube, fanii Andreei nu-şi ascund nerăbdarea de a-l viziona cât mai repede. Se pare, însă, că … iepuraşul se lasă aşteptat, motiv pentru care aceştia au pus întârzierea pe viteza prea mică a conexiunii la Internet de care dispune staff-ul Andreei (care, deocamdată… tace 😆 ).

Update: Şi, iată, clipul:

PS: Mie nu-mi place. Adică Andreea mi-e simpatică, şi nu de ieri, de azi, ci de când era jumătatea blondă din Andre (niciodată n-am putut s-o suport pe Andreea Antonescu, mi se părea  infatuată, extrem de rea, mereu dornică să-şi eclipsesze colega de trupă; bine că a lăsat-o mai uşor cu muzica… măcar până îi mai creşte fetiţa). Şi îmi plac şi o parte din melodiile ei. Mai puţin asta. Sună a manea. Sau mi se pare? Iar clipul… puteam să jur că e la fel de slab ca şi piesa. A fost promovată excesiv peste tot, iar videoclipul s-a lăsat prea mult aşteptat. Cu riscul de a-i supăra fanii, voi spune că tre să fii retardat sau onanist să spui că videoclipul este un „boom!”. Este un mare fâs. Faptul că vezi nişte fătuci numai bune de… dând din fund şi mişcându-se lasciv, în mare şi pe nisip, nu înseamnă că ai descoperit Paradisul! Şi, la drept vorbind, sunt fete care arată muuuult mai bine decât dansatoarele domnişoarei Bălan. Care şi ea, la rându-i, s-a mai rotunjit, pe ici, pe colo, inclusiv pe la sâni. Dar ,cică anticoncepţionalele ar fi de vină 😆

Şi nu ştiu de ce trebuia să filmeze în Creta toată nebunia asta. Păcat! La banii ei, putea scoate ceva mai bun! Acum, asta e!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s