Vise ciudate

Azi-noapte, de fapt, cred că mai mult spre dimineaţă, m-au bântuit tot felul de vise ciudate. Dacă aş fi fost vreo superstiţioasă, probabil că aş fi fost îngrijorată sau aş fi căutat semnificaţiile lor prin cărţile pe care obişnuiam să le cumpăr la începutul anilor 90, când piaţa era plină de asemenea publicaţii. Pe baza informaţiilor găsite acolo, îmi notam şi în jurnal ceea ce credeam eu că înseamnă ceea ce visam noaptea şi nu de puţine ori aveam impresia că se dovedea a fi adevărat.

Între timp, m-am vindecat. Din momentul în care mi-am impus să cred că visele de noapte au şi o explicaţie ştiinţifică, logică, am realizat că ele au directă legătură cu ceea ce mi se întâmplase cu o zi, două… zece înainte, cu dorinţele mele, împlinite sau nu, chiar şi cu frustrările acumulate. Nu le-am mai dat semnificaţii aparte, nici atenţie.

Aşa că, şi acum voi spune că visele ciudate de azi-noapte au fost doar urmarea zilei agitate despre care povesteam ieri. Deci, bine că am terminat şi cu ea! Pot să încep, liniştită, o altă zi!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s