Prima zi

Prima zi de muncă, după concediul prea-minunat, a început odată cu primul apel telefonic, la 8 a.m. Norocul meu că deja mă trezisem şi cu doar 3-4 minute înainte mă ridicasem din pat. Dar înjurătura tot am scăpat-o: „Cine puşca mea mă freacă de la ora asta?”, pentru ca, mai apoi, să răspund cu cel mai suav glas de care am fost în stare 😆 Cineva, persoană cu greutate, şi la propriu, şi la figurat, îmi transmitea, prin secretară, bineînţeles, că sunt aşteptată în biroul lui la 9.45. Nu mi s-a spus şi despre ce era vorba, dar puţin îmi păsa, din moment ce nu eram nevoită să ies, fără ţintă, la vânătoare de subiecte senzaţionale 😀

Înainte să ies pe uşă, telefonul mi-a mai sunat de vreo trei ori, şi după numele apelantului am înţeles cam unde trebuia să ajung împreună cu persoana importantă care mă aştepta înainte de 10. Totuşi, nu am răspuns, pentru că n-avem chef să spun că fusesem deja anunţată, că vin, că e OK.

Am fost mai mult decât punctuală. Am ajuns la 9.40, când am aflat că evenimentul la care trebuia să particip urma să fie tocmai la 10.30. Aşa că, am aşteptat pe canapeaua din holul care e şi pe post de anticameră, am conversat cu unul-altul despre ceea ce am făcut în vacanţă şi am scris sms-uri în care am povestit despre reacţia de stânga-împrejur pe care a avut-o ex-prietena mea, când m-a văzut în instituţie, prilej cu care am remarcat, încă o dată, cât de proastă poate să fie. Dar… prostia e a ei, nu a mea 😛

Pe la 11.15, evenimentul despre care urma să scriu pentru azi se consumase deja. Cel de-al doilea, pentru care stabilisem o întâlnire după orele 13.00, nu s-a mai ţinut, cel puţin aşa am înţeles eu, motiv pentru care mi-am trimis textul la redacţie pe la 14.30 (şi eu m-am mirat că l-am scris atât de repede).

După ce am conversat pe Facebook cu foştii mei colegi de liceu, am decis să iau o pauză, timp în care am stat la discuţii cu soţul meu şi am urmărit, printre picăţele, serialul turc, de pe Kanal D, „Stăpâna inimii” (s-a întâmplat să văd primul episod şi mi-a plăcut, însă acum nu mi se mai pare atât de bun).

Seara mi-am petrecut-o departe de calculator şi internet, relaxându-mă la „Cireaşa de pe tort”. Am încercat să văd şi un film, dar nu prea aveam chef. Cum nici pe Antena 2, alt post pe care îl prefer pentru emisiunile de divertisment, nu era ceva care să-mi capteze atenţie (doar o reluare a „Agentului VIP” cu hidosul Viorel Lis şi a lui nevastă ca invitaţi), am dat la Gâdea, pe Antena 3. În scurtă vreme, m-a prins somnul. Deci, pot să spun că am avut o zi bună!

Sper să fie şi azi la fel. Mai ales că articolul scris ieri e unul care a deschis ziarul de astăzi 😛

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s