Dacă înainte nu-mi plăcea, acum o detest

E vorba despre Moni.

Nu mai pot cu fata asta! Credeam că, după divorţ, o să se ducă naibii, în America sau unde vor muşchii (mă rog, ciolanele) ei, dacă tot a scăpat de piticania/boşorogul/obsedatul ăla de Iri! Dar nu, domle, ea ţine cu toată nesimţirea cu tot dinadinsul să ne agreseze vizual cu imaginea-i de piţipoancă, disperată după bani şi poziţie socială, privilegii pe care le-a pierdut din momentul în care a reunuţat să i-o mai … Columbeanului (ei, na, acum mai sunteţi şi timizi 😆 ).

Adică nici acum, după ce au dat imaginile şi la Pro Tv (ruşine, Măruţă, că te cobori la nivelul unei scursuri umane, precum Gabor, pentru rating) nu e clar că toată mascarada asta cu chinezul pe care-l pişcă de fund (da, trebuie să recunosc, „inteligentă” mişcare!) sau îl pupă pe stradă ori cu care se plimbă sau ia masa în fiecare zi, nu-i făcută cu acordul ei? Adică se duceau, de nebuni, ăştia de la Can-Can, la capătul lumii, doar ca s-o urmărească pe duduia care se crede Miss Univers?

Aţi ascultat-o, aseară, la Brancu, pe Antena 2, pe Brianna Caradja, comentând subiectul? Nu că ar fi ea vreun model demn de urmat în viaţa asta, dar urmăriţi momentul în care prinţesa spune cine obişnuieşte să locuiască într-un bloc din ăla, aşa-zis de lux despre care scriu tabloidele noastre că stau „porumbeii” şi cum cred ea şi moderatorul că sunt realizate pozele cu amorezii! Pe cine încearcă să prostească parvenita asta de Moni, care crede că, dacă şi-a tras-o cu Irinel gata, e mare divă?

Pe dracu! E o panaramă ordinară! Şi, când îmi aduc aminte că a reuşit să mă impresioneze până la lacrimi (pe mine, care n-o puteam suferi!!!!) în ziua în care a fost nevoie ca executorul să spargă porţile conacului de la Izvorani, ca individa să-şi poată lua fetiţa după care a plâns atâtea zile… Cu lacrimi de crocodil, până la urmă, că a dovedit că nici în dos n-a durut-o de soarta copilei când se lingea cu asiaticul ăla pe străzile Los Angeles-ului!

Acum, îi face şi reclamă la ceaiul ăla, care mă duce cu gândul la Pantera Roz, dar barem aia era amuzantă, pe când Gabor e jalnică. Asta chiar nu se gândeşte că, într-un an-doi, fiică-sa o să găsească pe net tot ce s-a scris despre ea şi că o să se crucească? Saraca Irinuca! Mă mir că nu e traumatizată de ping-pong-ul la care o suspun nişte părinţi iresponsabili!

Chiar trebuie s-o suport? Îmi plăteşte ea abonamentul la cablu, ca să aibă pretenţia de a apărea pe toate canalele TV? Îmi dă ea bani pentru abonamentul la internet, unde îmi citesc, în fiecare zi, publicaţiile favorite, ca să-şi permită să apară mereu pe prima pagină? De ce TREBUIE s-o vedem?

Era un timp când toate adolescentele se visau Monica Columbeanu şi, iată, anul ăsta s-a văzut la Bac la ce a condus şi asta. Adică, ce mai contează cartea, când pot să i-o pun pe nas unui miliardar care să-mi satisfacă toată viaţa capriciile? Ei, hai să vă văd acum, piţipoancelor, unde găsiţi atâţia masculi care să corespundă idealului?

Ah, dar uitasem să există alternativă: chinezii! Sunt aproape două miliarde. Poate nu toţi or avea bani ca ăla al lui Moni, dar sigur vor şti să va facă un… ceai (eventual, Pink) 😆

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s