Teo, politician?

Că Teo Trandafir s-a înscris în PDL, ştim deja. La fel, că va ocupa un loc în Parlament, după ce a câştigat alegerile în Colegiul 19.
Teo, politician? Vom trăi şi vom vedea!
Deocemdată, ea este doar un realizator de emisiuni care nu şi-a mai găsit locul la televiziunile tabloidizate de goana după rating. E simpatică, sinceră, cu mult bun-simţ. Poate, un pic idealistă şi cam naivă dar…nimeni nu-i perfect!
Duminică, Teo a promis că nu se va schimba. Şi că va fi un om politic atipic. Sper să se ţină de cuvânt. Şi aş mai vrea să cred că nu a vrut în Parlament ca să-şi asigure o pensie bună la bătrâneţe, că va realiza proiectele de care ne spunea, că nu va demisiona din partid, pentru a sări în barca independenţilor sau a altei formaţiuni politice şi, mai ales, că va rămâne prietenă cu Mircea Badea!

2 gânduri despre “Teo, politician?

  1. Eu o cunosc personal pe Teo si ma abtin in a spune ce fel de polician va fi insa pot spune ca starea ei financiara este destul de buna in conditiile in care lucreaza la LTVN si preda la Scoala de tv. Nu cred ca pentru bani a facut o insa nu se stie niciodata.

  2. @Darias: Şi eu am aflat din media cu ce se ocupă acum Teo. Sunt convinsă că se bucură de o stare materială foarte bună. De aceea sper să fie la fel de bună şi ca parlamentar, aşa cum a fost (şi mai este) ca realizator tv. Pentru că politica a schimbat multă lume, şi nu întotdeauna în bine.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s