M-am săturat de Bianca lui Bote!

Nu mai pot cu Bianca lui Bote! Ţara arde şi panarama se plânge prin tabloide că a fost caftită de fostul iubit, care nici el n-a dovedit mai multă minte când s-a dus la ea, chipurile, să-i reproşeze că i-a stricat imaginea cu declaraţiile din ziare!
Părerea mea (dacă tot m-am încumetat să abordez tema asta, dar promit că e pentru prima şi ultima dată!) este că Botezatu nu trebuia să se mai uite la siliconata aia nici măcar cu coada ochiului, dacă tot îi făcuse vânt, dar-mi-te să-i mai intre în casă şi s-o mai împingă! Că panarama tot panaramă rămâne, e lucru confirmat nu numai filmuleţul sexy sau episodul cu Cristea, care a dus la ruptura cu Bote, ci şi de propriul tată al blondinei care dezvăluie, tot pentru tabloide, că nu desingerul i-a spart dintele fiică-si, ci ea însăşi şi l-a ciobit în weekend, la un grătar!
Degeaba vine Bote cu versiunea lui, Bianca a reuşit deja să-i terfelească reputaţia. Şi-atunci, ce rost mai are să se plângă pe toate drumurile că nu are noroc în dragoste şi de ce i-o fi trebuit să se încurce cu surogatul ăla de femeie, când frumuseţile roiau în jurul lui?
Pentru că, e clar: a ales cu… creierul din pantaloni! 

2 gânduri despre “M-am săturat de Bianca lui Bote!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s