Dormiţi liniştiţi, sfârşitul lumii se amână!

Cel puţin aşa zice (sau prezice) madam Harra.
Cucoana, cândva mare solistă (chiar lider) într-un trio (Expres) care şi-a câştigat faima cu interpretarea (evident, în limba română) unor hituri din repertoriul internaţional, şi-a descoperit vocaţia de psiholog şi prezicător în SUA. După ce s-a umplut de dolarii naivilor care au pus botul la bazaconiile pe care le debitează atât ca terapeut, cât şi ca scriitoare, s-a simţit obligată (de criză) să-şi rotunjească veniturile şi în Românica natală, căci, deh, şi pe aici e plin de creduli!
Şi, uite-aşa, periodic, madama a luat obiceiul de a-şi odihni şuncile pe hepilica lui Măruţă, de unde are pretenţia că ne prezice viitorul.
Aproape că-ţi vine s-o crezi, dacă n-ai şti că a dat chix cu copilul Andreei Bănică (Blondy), dând ca sigur faptul că vedeta va aduce pe lume un băiat, dar a născut o mândreţe de fetiţă. Sau că n-a fost în stare s-o găsească (măcar ea!) pe biata Elodia!
Acum, Carmencita, fostă Mureşan, actuală Harra (de la har?), vine cu altă veste: sfârşitul lumii nu e în 2012 (dar de ce ar fi fost tocmai în 2012?), că ar mai fi, până atunci, 100 de ani (a citit ea în cuadraturi şi în vibraţii energetice!). Ne-am fi culcat noi liniştiţi dacă tot tanti Mureşan-Harra nu s-ar fi simţit datoare să mai adauge că „unii vor trece de 2012, alţii nu“, iar aceşti „care nu“ sunt ăia răi şi egoişti, care ţin cu dinţii de putere şi de bani. Deci, hai să fim buni şi milostivi, de ce să strângem noi banii la ciorăpel şi să nu-i dăm şi ei, acolo, de-o pâinică, doar şi viaţa din America e grea!
Acest Hâncu cu fustă ne mai avertizează că marele cutremur va fi undeva, pe la sfârşitul verii dar nu trebuie să ne facem griji, că o să ne anunţe ea din timp când vine! Probabil, tot lăfăindu-şi posteriorul care concurează China, ca întindere, pe înflorata hepilică!
Proastă nu e ea că-şi face reclamă, ci ăia care o plătesc pentru apariţiile în emisiuni şi cei care o cred şi fac audienţă pentru mogulii care-şi mai burduşesc buzunarele cu banii obţinuţi din publicitate.
Eu dorm liniştită şi fără prezicerile ei. Să-mi pierd eu banii în 2012 şi să mă reîntorc la natură, cum zice madam Harra, şi să-mi cadă mie casa-n cap dacă nu ştiu când vine cutremurul. La cât o să sufere ea pentru asta…
Şi-am încălecat pe-o şa… ducă-se în p…ana mea!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s