Da, primăvară. În sfârşit!

Au înflorit pomii…

Verde crud…

6 gânduri despre “Da, primăvară. În sfârşit!

  1. Si aici este la fel, au infrunzit copacii din oras si din parcuri. Sunt de un verde crud cum numai primavara pot fi. La fel cum toamna, cerul senin are o intensitate ne mai intalnita intr-un alt timp al anului.

  2. @Dumitriţa: Da, ai dreptate, sunt nişte culori specifice anotimpului. La mine în oraş încă nu au înflorit toţi pomii, chiar şi firul ierbii se mai lasă aşteptat, dar se simte atmosfera de primăvară. Soarele mai are de luptat cu ceaţa matinală sau cu norii, dar o să-şi impună supremaţia într-un final. Prea a fost lungă şi grea perioada de iarnă, trebuie să rămână în urmă, nu?

    @Darias: O să ne bucurăm de ea cât de curând!

  3. Astazi am vazut primii castani infloriti! Primavara, castanii infloriti sunt marea mea iubire. Am impresia ca seamana cu un policandru imens, in care ciorchinii de flori sunt niste lumanari orientate uneori spre cer, alteori oblic. Frumos sunt vazuti si noaptea in lumina farurilor de la masina, florile albe par intr-adevar lumanari aprinse dintr-un policandru verde si imens. Castanii infloriti ma fac mereu sa zambesc…

  4. @Dumitriţa: Aştept, şi eu, aceeaşi „minune“ în oraşul meu. Avem un bulevard cu castani care, primăvara, este superb! Deocamdată, însă, nu au înflorit, este, din nou, frig. Dar şi când or înflori!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s