„Beautiful Blogger“

Nu vine primăvara, dar vin premiile. Mai bine zis, un premiu de la Oana, căreia îi mulţumesc pentru faptul că s-a gândit (şi) la mine!
Înţeleg că şi eu, la rându-mi, trebuie să-l dau mai departe unui blogger pe care l-am descoperit de curând şi care-l merită. Uşor de zis, greu de făcut. Pentru că, în ultimul timp, nu prea am mai bântuit blogosfera, în căutare de noutăţi. Totuşi, cred că Alexandra, Iguana şi Incasha (aş fi vrut s-o nominalizez şi pe Dumitriţa, care e foarte prezentă aici, prin comentarii, dar nu ştiu dacă şi ea are blog!) merită acest premiu.
Mai trebuie să scriu şi „şapte date despre mine“? Hai să încerc:
1. fan Tom şi Jerry
2. gurmandă
3. dependentă de internet
4. îmi place să mă fotografiez singură
5. meteo dependentă; nu-mi place deloc iarna, ador vara
6. beau cel puţin două cafele pe zi
7. nu suport lesbienele/homosexualii.

9 gânduri despre “„Beautiful Blogger“

  1. Multumesc pentru gand. 🙂 Eu nu am blog si nu cred ca voi avea unul vreodata. Unul dintre motive fiind acela ca nu am veleilati literare. In schimb, imi face placere sa comentez blogurile/articolele care imi sunt dragi. Unele aspecte din lista enumerata ma caracterizeaza si pe mine, dar as mai adauga ca nu suport sa vad bloggari care isi comenteaza reciproc articolele, cu SCOPUL de a creste nu stiu ce trafic, etc… urasc asta! Prefer sa fiu un simplu comentator 🙂

  2. @Dumitriţa: N-o să mă vezi niciodată alergând după trafic. Dovadă că nu am un blogroll kilometric şi nu comentez decât foarte rar pe bloguri. Nu fac nici măcar link exchange. Da, sunt curioasă, ca tot omul, să aflu cine intră aici, dar asta e altceva!
    În altă ordine de idei, ca să ai un blog nu trebuie să ai veleităţi literare, ci doar idei/plăcerea de a scrie. Când mi-am creat blogul, am vrut să fie cu totul altceva. Nu-mi pare rău că e ceea ce este şi nici că nu se înghesuie lumea să intre aici. Nu trăiesc pentru blog, el trăieşte pentru mine. De aceea mi-e drag…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s