Model de scrisoare

Cine ar fi crezut că o postare de anul trecut îmi va aduce atâţia cititori? Şi nu pentru că situaţia prin care treceam atunci ar fi impresionat blogosfera, ci dintr-un motiv (foarte?) simplu: oamenii cred că textul poate fi un… model de scrisoare.
Potrivit trafic.ro şi feedjit.com, aceştia nimeresc pe blogul meu tastând „scrisoare pentru prietena mea“. Probabil, rândurile mele nu i-au ajutat prea mult să scrie altcuiva o epistolă şi îmi pare rău că i-am dezamăgit (dovadă, n-au lăsat niciun comentariu :)) ). Totuşi, nu înţeleg cum poţi să te inspiri din ceva ce n-ai trăit şi simţit. Dar, dacă în ziua de azi merge cu copy/paste (cel puţin) pentru sms-urile de sărbători, de ce nu ar putea fi adaptate şi scrisorile? Pentru că, nu-i aşa, povestea mea, poate fi şi a ta, dar şi a altcuiva….

2 gânduri despre “Model de scrisoare

  1. De obicei ne plac acele carti, articole, sau randuri in care ne regasim sentimentele, gandurile, opiniile. Nu toti au harul de le exprima frumos in cuvinte, asa ca, recurg la copy/paste. Desi, atunci cand sentimentul este foarte puternic, se gasesc cu siguranta atat cuvintele cat si ordinea lor.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s