De ce îmi plac lepşele

De când am blog, am dat curs unor aşa-numite „lepşe“. De fapt, le-am furat, dar am recunoscut asta de fiecare dată! biggrin Mi-au plăcut, m-au amuzat, le-am preluat (cu precizarea sursei) şi am lăsat tuturor celor care obişnuiesc să mă citească libertatea de a le prelua.
Nu contest faptul că unele lepşe sunt infantile sau de-a dreptul absurde. Totuşi, cele la care am reacţionat, dacă pot să spun aşa, mi s-au părut utile pentru că, răspunzând la întrebări, am dezvăluit câte ceva referitor la viaţa şi personalitatea mea. Lucruri despre care nu am găsit timp şi inspiraţie să scriu la un moment dat. Ştiu, pe foarte mulţi nu interesează asemenea amănunte. Alţii, însă, cel puţin se amuză aflându-le. Pornesc de la premisa că nu putem şi nu trebuie să fim tot timpul sobri şi serioşi, că ne face bine măcar un zâmbet (asta nu înseamnă că trebuie să ne prostim ori să râdem ca proştii) lol!
Cum spunea o vecină de blog, uneori, când dai curs lepşelor, îţi aminteşti de vremurile când completai caietele de amintiri ale colegilor de promoţie. Dar sunt unii care, întocmai ca şi mine, adorau să facă aşa ceva şi, de dragul acelor timpuri, repetă figura pe blogul personal, din când în când.
Nu pretind, nici aici, nici în viaţa reală, că am o minte care dă pe-afară. Deci, persoanele care se aşteaptă să descopere sau să vadă în mine o persoană diferită de ceilaţi doar pentru că a avut şansa de a scrie pentru un ziar, s-ar putea să fie dezamăgite de faptul că mă prostesc preluând lepşe. Dar, mai bine recunosc faptul că mai am de lucrat cu mine însămi decât să spun că le ştiu pe toate! În plus, există butonul x din dreapta-sus. Un click şi…pagina se închide. Dacă reveniţi sau nu, depinde doar de voi, nu de mine! smile

Un gând despre “De ce îmi plac lepşele

  1. Se vor intoarce, stai linistita. In fiecare dintre noi exista un copil sau un teribilist care tot copil e :D.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s