Două săptămâni de aşteptare pentru Elena Cârstea

Operaţia pe creier a Elenei Cârstea se amână cu două-trei săptămâni. Se pare că starea de sănătate a cântăreţei s-ar fi deteriorat în ultimele ore din cauza problemelor mai vechi cu glanda tiroidă.

E trist ceea ce i se întâmplă româncei noastre. Nu sunt un fan al artistei, dar îi ascult cu plăcere cântecele. Piesa mea preferată este „Ochii tăi”-o ştiu de când eram copil, se cânta la toate petrecerile din liceu (alte vremuri…). Urmează „Gelozie” şi, bineînţeles, „Nu sunt perfectă”, care ar fi preluată din repertoriul internaţional (dacă am greşit, cunoscătorii să mă ierte!), iar textul-creaţia Elenei-exprimă exact personalitatea acesteia: nonconformistă, încăpăţânată, independentă.

E trist că doar astfel de evenimente ne readuc în atenţie artiştii valoroşi, uitaţi înainte de a-şi fi spus ultimul cuvânt pe scenă.

E trist că astfel de ştiri ţin prima pagină a ziarelor şi deschid buletinele de ştiri în prime-time (până şi blogul meu a avut o mulţime de accesări doar pentru că am scris despre ea trei rânduri).

E trist că, din ce în ce mai des auzim că artiştii de prim rang au probleme de sănătate (cel mai recent exemplu: Nicu Constantin, care este internat de trei luni în spital, din cauza problemelor cardiace) şi că viaţa lor atârnă de un fir de păr.

Aseară, navigând din site în site, am observat articolele referitoare la Elena Cârstea erau concepute într-o manieră care mă duceau cu gândul la necrolog. Aproape toate vorbeau despre ea la timpul trecut! Oameni buni, femeia asta TRĂIEŞTE şi ar trebui să ne rugăm să rămână în viaţă, pentru a fi alături de familia , de prietenii ei şi, de ce nu, pentru a-şi relua activitatea artistică!

Nu cred că şi-ar dori cineva s-o vadă în iad numai pentru că, odată, dezamăgită de bărbaţii pe care i-a cunoscut, a generalizat şi i-a numit pe toţi „porci”!

Asculaţi-i interviul acordat reporterilor Pro TV. Nu e doar Elena Cârstea-cântăreaţa, vedeta. E doar un om cutremurător de realist şi conştient de ceea ce i se întâmplă sau i s-ar putea întâmpla. E un om care-şi pune toate speranţele în medici şi, mai ales, în Dumnezeu.

Cred că merită ca El să-i mai dea o şansă.
http://embed.trilulilu.ro/audio/zummagio/82b3bded1723e4.swf
Elena Cârstea – Nu sunt perfectă

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s