Fostul meu şef are blog

Da’ ce credeţi, am putut?
Aseară am mai bloguit, în sensul că n-am scris, ci m-am uitat peste gard, la vecini 🙂
Şi ce am descoperit? Blogul primului meu şef! Măcar o dată, în viaţa asta, suntem amândoi egali: „bobocei“ în blogosferă! Să mai spună cineva că nu există dreptate! :))
Interesant este motivul pentru care a devenit blogger: să arate că poate scrie, zilnic, despre el şi viaţa lui, despre lucrurile văzute şi trăite.
Unde am mai auzit asta, oare? 😉
Şi chiar îmi place cum scrie, îi descopăr acea parte a personalităţii pe care nu credeam că şi-o va dezvălui vreodată!
În anii în care nu a mai avut ocazia să dea cu mine de pământ (aşa îmi place să-i spun perioadei în care m-a învăţat meserie), ne-am întâlnit deseori. La început, nu puteam să văd în el altceva decât un (fost) redactor-şef sever. Multă vreme prezenţa lui mă intimida. Prietenele mele credeau că mă simt atrasă de el…altfel, dar NU! Din fericire pentru amândoi :))
În timp, însă, am reuşit să-i văd şi cealaltă faţă. Un om obişnuit, cu un dezvoltat simţ al umorului. Bineinţeles, un reporter foarte bun, atent la tot ce mişcă în jurul lui(nu degeaba scrie pentru cine scrie!). Astă-vară am reuşit şi ceea ce, în urmă cu şase ani şi jumătate, nici nu credeam că e posibil: să facem poze împreună, pentru arhiva personală(evident, într-un loc public şi în postaze mai mult decât cuminţi).
Sincer, de când trec din blog în blog, nu mi-a trecut niciodată prin minte să dau un search la numele lui. Faptul că l-am descoperit aseară, absolut întâmplător, confirmă o vorbă veche: lumea e mică. Atât de mică, încât am mai aflat că şi alţi jurnalişti din media locală şi-au făcut blog, şi tot relativ recent! Dintr-o dată, nu m-am mai simţit stingheră în acest spaţiu. Am prins curaj. Ştiu că voi merge înainte.
Că sunt, încă, la început.
…doar v-am zis că nu sunt „niciodată singură“!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s